Tidligere sømandspræster stiller spørgsmål ved bispekandidats cv

"Vikarpræst i Sømandskirken, Rotterdam, derefter vikarpræst i sømandskirken i London, 1996,” står der om Asser Skude på hans sognekirkes hjemmeside. Men Asser Skude har aldrig været præst i sømandskirkerne. Han blev først ordineret i 1997. Foto: Johanne Teglgaard Olsen

Asser Skude, som er kandidat ved bispevalget i Helsingør, skilter med præsteerfaring fra to sømandskirker i 1996, selv om han var ansat som juniorassistent. Asser Skude fastholder, at han var "vikar for sømandspræsten"

Har Asser Skude, den ene af fire bispekandidater i Helsingør Stift, arbejdet som sømandspræst? Det indtryk får man, når man læser beskrivelsen af ham på Helsingør Stifts hjemmeside: