Bispevalg i Helsingør Stift

Ny bispekandidat: "Jeg har stor respekt for både Tidehverv og de missionske"

Asser Skude, præst i i Bellahøj-Utterslev Sogn i Københavns Stift, stiller op til bispevalget i Helsingør Stift. Hvis han bliver biskop, vil han sætte fokus på ansvaret for kristne, der er kommet til Danmark fra andre lande. Foto: Christian Als/Ritzau Scanpix

Asser Skude vil blandt andet have gudstjeneste på engelsk og sætte fokus på forkyndelsen, hvis han bliver biskop i Helsingør Stift

Asser Skude stiller op som kandidat til bispevalget i Helsingør Stift. Kirke.dk har stillet ham en række spørgsmål om hans kandidatur: