Om Kirke.dk

Kirke.dk er Kristeligt Dagblads digitale nyhedsmedie for beslutningstagere, ansatte og frivillige i kirker og i de kirkelige organisationer.

Vi er en uafhængig redaktion, som leverer løsningsorienteret journalistik om dansk kirkeliv.

Vi giver inspiration til arbejdet i form af nyheder, baggrundsviden, indblik og gode råd – om alt fra bestyrelsesarbejde og fondsansøgninger til kirkegårdsdrift, menighedsrådsvalg og konfirmandundervisning.

Vi skaber overblik over faglige arrangementer, navnenyt og det kirkelige jobmarked.

Og vi lægger vægt på at inddrage læserne i vores journalistik, så vi kan være en platform for erfaringsudveksling og konstruktiv debat.

Redaktørens programerklæring for indholdet på Kirke.dk kan læses ved at klikke her

Hvis du vil i kontakt med en redaktionel medarbejder på Kirke.dk, kan du klikke her, for at se en oversigt.

Det er gratis at skrive sig op til nyhedsbrevet fra Kirke.dk, som udsendes flere gange ugentligt. Klik her for at prøve nyhedsbrevet med nyheder, inspiration, debat og baggrund om dansk kirkeliv.

Kirke.dk vandt i 2019 Anders Bording-prisen for bedste fagmedie.

Organisation

Kirke.dk udgives af mediehuset Kristeligt Dagblad, som også står bag portalerne k.dk, religion.dk, kristendom.dk, etik.dk samt foredragslisten.dk.

Holdet bag Kirke.dk er i øvrigt:

• Ansv. chefredaktør og adm. direktør: Erik Bjerager
  • Kommerciel direktør: Hans-Christian Kock