Debatindlæg

Sognepræst: Folkekirkens beslutningsorganer mangler legitimitet

En vigtig del af bispevalget i Helsingør bør være debatten om folkekirkens magtstruktur, mener sognepræst Carsten Mulnæs. Foto: Kåre Gade

DEBATINDLÆG: Folkekirkens magstruktur skal til debat under bispevalget i Helsingør, mener sognepræst Carsten Mulnæs. Men svaret er ikke flere råd, men større legitimitet til de nuværende

At der findes såkaldt demokratisk valgte stiftsråd er ukendt for mange. Ved bispevalget i Helsingør tales der om, at det er her, der i fremtiden skal træffes beslutninger om fordeling af præstestillinger.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail