Boganmeldelse

Inspirationslæsning for ansatte i folkelige, professionelle organisationer

En nuværende og to tidligere ledere giver i ”Med hjerte og hjerne - Ledelse af folkelige organisationer” et sjældent indblik i ledelse af folkelige organisationer. Det er både bogens styrke og svaghed, at forfatterne skriver om deres egne organisationer, mener generalsekretær i Bibelselskabet Birgitte Stoklund Larsen i denne anmeldelse

Bogen ”Med hjerte og hjerne” falder på et tørt sted. Det er en af de få bøger, der beskæftiger sig med ledelse af folkelige organisationer, altså uafhængige, nonprofit organisationer med mange medlemmer eller bidragydere.

Med hjerte og hjerne - Ledelse af folkelige organisationer

Forfattere: Bjarne Hastrup, Henrik Stubkjær og Inge Vestbo