Kirkekoncerter

10 gode råd til at promovere en kirkekoncert

Hvordan sikrer man sig en fuld kirke, når man har booket en kirkekoncert? Indehaver af bookingbureauet Koncert i Kirken, Michael Vitten giver her sine bedste råd. På billedet ses det danske orkester "Die Herren", der siden 1991 har turneret med U2’s musik og spillet over 1700 kirkekoncerter. Foto: Koncert i Kirken/Egon Hye

Hvordan sikrer man sig en fuld kirke, når man holder koncert? Indehaver af bookingbureauet Koncert i Kirken, Michael Vitten, giver gode råd

Menighedsrådet har netop booket en julekoncert med Anne Dorte Michelsen eller en børnekoncert med Kalle fra Ramasjang, der vil undersøge, om der er musik i kirken. Men hvordan sikrer man sig, at kirken bliver fuld, og at flest muligt får en god musikoplevelse med sig hjem fra kirken?

De mest populære koncertnavne ifølge Koncert i Kirken

Bookingbureauet Koncert i Kirken oplyser, at de booker mellem 150 og 250 kirkekoncerter årligt, og indehaver Michael Vitten forklarer, at efterspørgslen på de forskellige artister kan variere afhængig af sæson, på samme måde som nye udgivelser kan øge efterspørgslen på en kunstner.

Kirke.dk har bedt bookingbureauet give deres bud på de mest brugte koncertnavne i folkekirken. Her følger deres bud (der ikke er ranglistet):

Koncerter for børn

• Sigurd Barrett