Fundraising

Privat fond redder Folkekirkens Familiestøtte med 2,3 millioner kroner

"Mens kommunerne tager sig at de familier, som har alvorlige problemer, så tilbyder vi sparring og forløb til børnefamilier, som har mindre udfordringer, men som kan gå ud over familiens trivsel på sigt," lyder det på Folkekirkens Familiestøttes hjemmeside. Foto: Iris Scanpix

Efter afslag på støtte gennem Folkekirkens omprioriteringspulje har Folkekirkens Familiestøtte sikret fire års overlevelse gennem Egmont Fonden 

Et folkekirkeligt tilbud om forebyggende støtte til forældre fortsætter med nye midler fra en privat fond.

Få gratis adgang til denne artikel og alt andet indhold på Kirke.dk i 14 dage.

Allerede abonnent?

Kirke.dk er Kristeligt Dagblads digitale nyhedsmedie for beslutningstagere, ansatte og frivillige i kirken og de kirkelige organisationer.

Vi er en uafhængig redaktion, som ugen igennem leverer:

  • Faglige nyheder
  • Kalenderoverblik
  • Navnenyt
  • Løsningsorienteret journalistik
  • Analyser og baggrundsviden
  • Inspiration på tværs af faggrupper
  • Netværk og erfaringsdeling

For at få fuld adgang til indholdet på Kirke.dk, skal man have abonnement. Udfyld formularen og få 14 dages prøveabonnement – gratis og uforpligtende.

Se priser og abonnementsbetingelser.

Folkekirkens Familiestøtte

Folkekirkens Familiestøtte støtter forældre i at skabe trivsel i familien gennem personlige sparringsforløb, kursusforløb og foredrag. Tilbuddene er forebyggende og henvender sig til forældre, som har et ønske om at ændre på familiens hverdag, før det bliver et stort problem.

Tilbuddene er blandt andet gravidsamtaler, forældrevenner, sunde skærmvaner og 'Dinner Date' for par.

Folkekirkens Familiestøttes første fire år har været en udviklingsperiode, og Folkekirkens Familiestøtte går fra 2020 over til at være et permanent tilbud til forældre i de provstier, der udgør Folkekirkens Familiestøtte.

Tilbuddet er til stede i 16 provstier i Aalborg, Viborg og Aarhus Stift.