Præster i Sorgenfri Kirke: Corona har styrket kirkens fællesskab

Sidst vi holdt spaghettigudstjeneste, og det var lettere kaotisk, fik jeg tanken, at vi bare skulle lukke og stoppe. Men børnene har jo lige så meget brug for at høre, hvad kirken og forkyndelsen kan give dem," siger sognepræst Anne Katrine Berthou Sylvest. Foto: Johanne Faigh Larsen

"Det har aldrig været så tydeligt, at en sognekirke hører til i lokalsamfundet." Sognepræsterne i Sorgenfri Kirke gør status over, hvordan de seks måneder efter genåbningen den 18. maj har præget deres arbejde

Sorgenfri Kirke seks måneder senere

Den 18. maj 2020 genåbnede kirkerne efter coronanedlukningen, men under en række krav og retningslinjer. Seks måneder senere har Kirke.dk besøgt Sorgenfri Kirke nord for København og talt med medarbejderne om, hvordan coronarestriktionerne har præget deres arbejde. Dette er tredje og sidste afsnit i en serie på tre.