Fokus på menighedsrådet

Formand i Faaborg hylder "synergi" mellem unge og gamle i menighedsrådet

Foto: Pressefoto/Faaborg Sogn

Thomas Patrick Ingemansen, valgt som menighedsrådsmedlem i Faaborg Sogn i 2016 og senere som formand i 2019. Organist og erhvervskunderådgiver i en bank

Hvad har overrasket dig ved menighedsrådsarbejdet?

Ny i menighedsrådet

Hvordan er det at komme i menighedsrådet for første gang? Kirke.dk har talt med en række af medlemmer, der blev valgt ind for fire år siden.

Fokus på menighedsrådet

Den 15. september skal der vælges medlemmer til folkekirkens menighedsråd. I ugerne op til valget sætter Kirke.dk fokus på arbejdet i menighedsrådet: Hvad er menighedsrådets opgaver, og hvordan løser man dem? Hvilke udfordringer og muligheder byder samarbejdet med præster og kirkefunktionærer på? Og hvad har de medlemmer, der blev valgt ved sidste valg, lært efter fire år i menighedsrådet?

Læs artikelserien, hvor menighedsrådsmedlemmer deler deres erfaringer