Kordegnens klumme

Ny kordegn: Er jeg for krøllet til kordegnekassen?

”Synger du så i kor?” Lisa Bak må ofte forklare venner og bekendte, hvad hendes nye arbejde som kordegn består i. Selv er hun også blevet klogere og har opdaget, at kordegne er meget forskellige. Foto: Privatfoto

KORDEGNENS KLUMME: ”Du ligner ikke en kordegn,” sagde en bekendt. Men hvordan ser sådan en ud? Det vakte stor undren og medfødte mange spørgsmål i 29-årige Lisa Bak Nielsens omgangskreds, da hun begyndte at arbejde som kordegn

Jeg er nyansat kordegn og godt i gang med at få uddannelsen til at blive en ægte en af slagsen. For selvom min stillingsbetegnelse højt og tydeligt læser ’kordegn’, så er jeg jo egentlig ikke en ”rigtig” kordegn. Endnu. Og jeg ligner åbenbart slet ikke en kordegn.

Kordegnens klumme

Lisa Bak Nielsen er født i 1991 og blev i 2020 ansat som kordegn i Vesterkær Sogn i Aalborg Vestby. Hun er uddannet cand.mag. i culture, communication and globalization fra Aalborg Universitet og har tidligere arbejdet inden for kommunikationsbranchen og ved kulturinstitutioner.

Læs alle kordegnens klummer her