Udviklingsarbejde

Ny inspirationsbog skal koble kristendommen med de 17 verdensmål

Generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp Birgitte Quist-Sørensen ved præsentationen af "Verdensmålsbogen", som en række kirkelige NGO'er og organisationer står bag. Bogen underbygger FN's 17 verdensmål med bibelrefleksioner, bønner og salmer. Foto: Kåre Gade

En række kristne NGO’er står bag ”Verdensmålsbogen”, der skal inspirere danske menigheder, organisationer og efter- og højskoler til at engagere sig lokalt i det globale udviklingsarbejde

Der blev serveret æbler og æblemost fra Fejø og sunget Frans af Assisis solsang, da ”Verdensmålsbogen – FN’s Verdensmål i lyset af den kristne tro” mandag blev præsenteret hos Folkekirkens Nødhjælp i København.

Organisationerne bag "Verdensmålsbogen"

Folkekirkens Nødhjælp
ADRA Danmark (Adventistkirkens nødhjælps- og udviklingsorganisation)
Dansk Missionsråds Udviklingspulje