Katrine Skamris

Ny økonomichef i nødhjælpsorganisationen ADRA Danmark

Katrine Skamris er uddannet cand.merc. med speciale i strategi, organisation og ledelse. Hun blev som 29-årig forperson for bestyrelsen i Ghana Venskab og har arbejdet for Dansk Flygtningehjælp. Foto: Privatfoto

35-årige Katrine Skamris er cand.merc. og et engageret foreningsmenneske

Nødhjælpsorganisationen ADRA Danmarks nye økonomichef Katrine Skamris er uddannet cand.merc. med speciale i strategi, organisation og ledelse. Hun er forperson for bestyrelserne i Ghana Venskab og Civilsamfund i Udvikling (CISU) og har tidligere arbejdet i Dansk Flygtningehjælp, blandt andet som udsendt i Sydsudan.