Kirkesyn

Mette Bock om samskabelse: Det er ikke farligt at blive klogere

Jeg håber, at de nye idéer vinder fodfæste til glæde for os alle, skriver tidligere kirkeminister Mette Bock, som for nylig fik en Paragraf 2-tilladelse til at søge præsteembeder i folkekirken. Hun glæder sig til at sidde på bænken i Pastoralseminariet efter sommerferien. Foto: Johanne Teglgård Olsen

KIRKESYN: Jeg har – modvilligt – indset, at grimme og kolde ord som samskabelse, dialogbaseret ledelse og lyttemøder under overfladen kan rumme tanker og intentioner, som det er værd at være opmærksom på, skriver tidligere kirkeminister Mette Bock

Samskabelse. Dialogbaseret ledelse. Lyttemøder. Åh, åh, åh!

Kirkesyn

I klummen "Kirkesyn" reflekterer skiftende skribenter over forholdet mellem kirke og samfund, kald og professionalisme, kultur og forkyndelse, menighed og ansatte, engagement og arbejdsmiljø. Faste bidragsydere er blandt andre Eva Holmegaard Larsen, Louise Højlund, Mette Bock og og Laura Cæcilie Jessen.

Læs alle klummer i serien