Himmelske Dage (tidligere Danske Kirkedage) er en økumenisk kirkefestival, der siden 1971 har været afholdt hvert tredje år i skiftende byer, senest i 2019 i Herning. I 2022 var Roskilde vært for begivenheden, mens Aarhus Stift beværter arrangementet i 2025. Læs flere artikler om Himmelske Dage.

Det skal vi opleve på Himmelske Dage: Ligestillingsdebat, Oh Land og en pakistansk biskop

Kirke.dk har spurgt tre deltagere om deres anbefalinger til dette års kirkefestival. Læs, hvad Ingrid Ank, Maria Krabbe Hammershøy og Peter Fischer-Møller glæder sig til at opleve

Maria Krabbe Hammershøy, Peter Fischer-Møller og Ingrid Ank. Foto: Kuno Arnkilde/Leif Tuxen/Heiner Lützen Ank.

Kristi Himmelfartsdag åbner Himmelske Dage, hvor deltagere fra alle hjørner af dansk kirkeliv mødes til kirkefest i Roskilde. Her kommer nogle af deres anbefalinger.

Interesseret i hele artiklen?

Prøv Kirke.dk gratis i 14 dage

Se forretningsbetingelserne for Kirke.dk