Hyrdebrevet: Klimareporter foreslår genbrug af prædikener

Genbrug og grøn omstilling er for alvor kommet på dagsordenen i folkekirken. Nu foreslår Hyrdebrevets klimareporter, at præsterne genbruger deres prædikener. Den helt nye idé får en begejstret modtagelse

Liv Gro Urtegaard er 26 år, veganer, grøn spejder og Hyrdebrevet Søndag Morgens klimareporter. Naturen er hendes kirke, og FN's 17 Verdensmål er hendes trosbekendelse. Drømmer om at interviewe Greta Thunberg eller biskop Menneskefischer-Møller. (Tegning af Lars Andersen)

”Jeg ved virkelig ikke, hvorfor jeg dog ikke har tænkt på det før,” fortæller Hyrdebrevets klimareporter Liv Gro Urtegaard. ”Måske fordi jeg ikke har hørt så mange prædikener. Men det er da oplagt, at præsterne genbruger deres prædikener.”

Interesseret i hele artiklen?

Prøv Kirke.dk gratis i 14 dage

Se forretningsbetingelserne for Kirke.dk