Hyrdebrevet Søndag Morgen

Hyrdebrevet: Ud under åben himmel - påskegudstjenester i det fri

Ikke alle er begejstrede for udendørs gudstjenester. “Kravet om 50 deltagere er helt urimeligt. Normalt er der syv deltagere til mine gudstjenester. Hvordan i himlens navn skal vi så kunne samle 50?” spørger surpræsten Ejnar Knast. Foto: Tegning af Morten Voigt

HYRDEBREVET SØNDAG MORGEN: Hvordan er muligheden for udendørs gudstjenester i påsken blevet modtaget? Meningerne er delte, skal man tro Hyrdebrevets rundspørge

Op til påske fik kirkerne lov at samle op til 50 deltagere til udendørs gudstjenester og fælles salmesang i det fri. Hyrdebrevet har foretaget en rundspørge for at høre, hvordan muligheden er blevet taget imod i det kirkelige landskab.