Hyrdebrevet Søndag Morgen

Hyrdebrevet: Sådan bliver Fætter Birchs stille bispevielse i Helsingør

Klokken 13.40: Biskop Fætter Birch vil i ensom majestæt – eller rettere: uden majestæt – gå op ad gulvet i Helsingør Domkirke. Og ned igen! (Hyrdebrevet - enhver lighed med både kirkeligheden og virkeligheden er tilsigtet). Foto: Iris/Scanpix

HYRDEBREVET SØNDAG MORGEN: "Klokken 14.19: Afgående biskop Liselotte Refrain læser et stykke med Barth." Vi bringer programmet for Fætter Birchs lille og stille bispevielse

På grund af corona bliver det en mindre online-bispevielse, når Helsingørs nye biskop, Fætter Birch, indsættes i embedet den 31. januar. Hyrdebrevet bringer her programmet for den lille ceremoni: