Mandagsnyhedsbrevet

“Hvordan synes vi selv det gik?” Folkekirkens professionelle evaluerer hinanden i coronarapport

Foto: Kåre Gade

MANDAGSNYHEDSBREVET: Omfattende coronarapport dokumenterer, hvad folkekirken tænkte og gjorde, da landet lukkede ned. Men menigheden glimrer ved sit fravær

Der gik alvorligt papirstop i printeren to gange, inden det lykkedes mig at printe den nye rapport om folkekirkens håndtering af coronaperioden i foråret 2020.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail