Hver måned skriver Lone Hage Rasmussen om livet på kirkegården. Hun er graver ved Himlingøje og Vråby landsbykirker og kirkegårde på Sjælland i Stevns Kommune. Læs flere artikler.

Graver: Vi har sat en snublekant på kompostbunken

Her på kirkegården er vi dyrevenner af sind, men der skal mere end gode intentioner til, hvis vi vil have frøen, pindsvinet og snogen på besøg, siger Lone Hage Rasmussen

Når jeg viser besøgende rundt, elsker jeg at tage dem med ned i hjørnet, hvor kompostbunken ligger, og få dem til at gætte på, hvad det mon er for en påsat snublekant, der stikker op, skriver Lone Hage Rasmussen.

Jeg er ked af det og flov på egne og firmaets vegne: På Himlingøje kirkegård havde vi to helt unødvendige dødsfald forrige år. To pindsvin døde af tørst, efter at de var faldet ned i en kompostbunke.

Interesseret i hele artiklen?

Prøv Kirke.dk gratis i 14 dage

Se forretningsbetingelserne for Kirke.dk