Debatindlæg

Generalsekretær: Coronaen har afsløret livets skrøbelighed

Coronaen har været kaostræning for os alle. Vi har reageret med alt fra panik og frygt til næsten apatisk rolighed. Mennesker er forskellige, men kaostræning er godt for alle. Ikke mindst hvis man ser coronaen som en fin forøvelse til den langt, langt større klimakrise, skriver Jørgen Kvist. Foto: PR-billede

Kirkens største coronaudfordring er ikke at blive dus med retningslinjerne, men at give relevante svar på menneskers usikkerhed, skriver generalsekretær i KFUM og KFUK Jørgen Kvist

Gennem coronatiden er jeg startet på mindst 20 virtuelle gudstjenester eller andagter, men har kun fuldført to.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien