Coronavirus

Fortroligt notat: Højere smitterisiko ved åbning af kirker end biblioteker og museer

Når politikerne skal beslutte, hvilke dele af samfundet, der skal åbne i næste fase, er kirker og sognegårde vurderet til at indebære middel smitterisiko. Det fremgår af et fortroligt notat fra Statens Serum Institut til Folketingets partier. Foto: Kåre Gade

Et fortroligt notat, som DR har offentliggjort, vurderer genåbning kirker til samme risikoniveau som restauranter og svømmehaller

Opdateret 5. maj: I DR's gengivelse af notatet manglede ordene 'som sang' under kirker

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien