Dansk kirkeliv står foran en mødefri forsommer

Landsforeningen af Menighedsråd har udsat tilmeldingen til årsmødet, som er planlagt til 5.-7. juni på Hotel Nyborg Strand. Coronaepidemien begynder nu at sætte præg på kirkelivets mødeaktiviteter. Foto: Kåre Gade

NYHEDSOVERBLIK: De aflyste møder betyder skønne spildte kræfter – hundredevis af arbejdsdage brugt på planlægning, indgåelse af aftaler og annoncering. Men måske kan en mødefri forsommer også bibringe noget positivt

Sidste år under Landsforeningen af Menighedsråds årsmøde blev jeg pludselig svært forkølet. Jeg prøvede at hænge på med nys, host og lommerne fulde af krøllede papirlommetørklæder, indtil jeg til sidst gav op og tog hjem før tid.

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien