Mest læste i 2020

Coronanyheder hittede på Kirke.dk i 2020

Under nedlukningen i foråret 2020 var kirkens medarbejdere sendt hjem og fulgte nyhedsstrømmen tæt. Det kunne mærkes på Kirke.dk, der som digitalt fagmedie fik mange nye læsere i perioden. Foto: Heiner Lützen Ank

LÆS ELLER GENLÆS: De fem mest læste artikler på Kirke.dk i 2020 udkom i foråret, da kirkerne var lukket for gudstjenester. Kirke.dk's journalister husker tilbage på, hvordan artiklerne blev til

Kirke.dk har faktisk skrevet om andet en corona i 2020 – men indrømmet, virusset fra Wuhan og dets konsekvenser for kirkerne har fyldt meget i det forløbne år.