Organisationer

Coronakrisen presser Indre Missions økonomi

Siden marts har der ikke været meget brug for cyklerne på Hotel Hebron i København, der ligesom resten af hotelbranchen mærker coronakrisen. Hotellet på Vesterbro er Indre Missions mest indbringende forretning og genererede sidste år et overskud på 5,9 millioner kroner. Foto: Kåre Gade

Indre Missions indtægtskilder rammes hårdt af coronakrisen, der betyder stilstand i forretninger som Hotel Hebron, Felix Rejser og IM's genbrugsbutikker. Men organisationen kan undgå fyringer, hvis normaltilstande vender tilbage i 2022, siger økonomichef

Rettelse 19. maj 13:15: I faktaboksen stod, at ​​​Indre Missions driftsregnskab for 2019 viste et underskud på 873.000 kroner, det er imidlertid er overskud på 874.000 kroner. Vi beklager fejlen.

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien