Budget for folkekirkens fællesfond klar

Fællesfonden er folkekirkens pengekasse til fælles udgifter, såsom præsters løn og drift af stiftsadministrationer og Folkekirken It. Kirkeministeriet bestyrer midlerne sammen med en budgetfølgegruppe med repræsentanter for folkekirkens aktører. Foto: Kåre Gade

Budgettet for folkekirkens fællesfond i 2021 er blevet offentliggjort. Det er fem stifters projekt om differentieret vedligeholdelse af kirker, der kommer til at modtage flest penge fra omprioriteringspuljen i 2021

Budgettet for folkekirkens fællesfond i 2021 er faldet på plads. Det kan ses på Kirkeministeriets hjemmeside. Det betyder også, at kirkeministeriet er klar med fordelingen af omprioriteringsmidlerne.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail