Brevskrivning og andre ikke-digitale idéer til påskefejring

145 sognebørn i Valby Søndre Sogn har fået brev i forbindelse med påsken. Konvolutten indeholder både et brev fra præsten og et brev fra menighedsrådet. Foto: Vibeke Lind

I påsken vil mange kirker og sogne sende gudstjenester og andagter online. Men der er også flere analoge initiativer, man kan gribe til. Kirke.dk bringer her en række idéer

Kirkefondet foreslår en Via Dolorosa-oplevelse op til påske

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien