Mandagsnyhedsbrevet

Vil det lykkes at redde julen i kirken? Følg med i næste afsnit af coronakalenderen

Coronalukningen af Nordjylland ændrer ikke reglerne for kirkerne. Alligevel opfordrer biskopper til, at kirkerne overvejer, om der skal ændres på luciagudstjenester og andre arrangementer. Kirkelig selvjustits er langt at foretrække for regeringen frem for en upopulær nedlukning af kirkerne. Foto: Kåre Gade

MANDAGSNYHEDSBREVET: Stigende smittetal og cluster 5 har bragt forårets alarmtilstand tilbage i kirkelivet. Med knap tre uger til advent begynder det at ligne manuskriptet til en julekalender, hvor den gode, gamle jul er truet

Mørk er november, og vi er alle ved at være en smule coronatyndslidte. Også i kirkelivet, hvor forårets alarmtilstand er vendt tilbage efter et efterår, hvor de fleste havde vænnet sig til en slags travl, ny normalitet i coronaens skygge.

Få gratis adgang til denne artikel og alt andet indhold på Kirke.dk i 14 dage.

Allerede abonnent?

Kirke.dk er Kristeligt Dagblads digitale nyhedsmedie for beslutningstagere, ansatte og frivillige i kirken og de kirkelige organisationer.

Vi er en uafhængig redaktion, som ugen igennem leverer:

  • Faglige nyheder
  • Kalenderoverblik
  • Navnenyt
  • Løsningsorienteret journalistik
  • Analyser og baggrundsviden
  • Inspiration på tværs af faggrupper
  • Netværk og erfaringsdeling

For at få fuld adgang til indholdet på Kirke.dk, skal man have abonnement. Udfyld formularen og få 14 dages prøveabonnement – gratis og uforpligtende.

Se priser og abonnementsbetingelser.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail