Bispevalg 2020

Tredje kandidat melder sig til bispevalg i Helsingør

Provst i Slagelse Provsti og ledende beredskabspræst Ulle Thorbjørn Hansen er den tredje kandidat, der melder sig til bispevalget i Helsingør Stift dette efterår. Foto: Kåre Gade

Ulla Thjorbjørn Hansen, provst i Slagelse Provsti, stiller op til bispevalget i Helsingør

Ulla Thorbjørn Hansen, 54-årig provst i Slagelse Provsti og præst ved Sct. Peders Kirke i Slagelse, er kandidat til bispevalget i Helsingør Stift, som finder sted dette efterår.