Tilmelding til julegudstjenester? Her er tre gratis tjenester

Danskerne plejer at sidde tæt i kirken juleaften, men det forhindrer coronaen i år. Der er flere måder at holde styr på antallet af kirkegængere særligt juleaftensdag. Kirke.dk bringer her forslag til tre gratis tilmeldingstjenester. Foto: Kåre Gade

​​​​​​​Fejring af julen bliver i år præget af coronarestriktioner. Det kan derfor i forbindelse med de mange gudstjenester og koncerter være gavnligt med et tilmeldingssystem. Her følger tre løsninger, der alle er gratis at benytte

Fejringen af årets mest populære kirkelige højtid må forventes igen i år at skabe trængsel i landets kirker. Denne jul må der dertil – grundet den aktuelle coronasituation – formodes at blive ekstra rift om pladserne på kirkebænkene.