Susanne Møller har siddet i menighedsråd i 32 år: “Det bliver en del af din identitet”

"Med mindre du har gang i en større renovering, så har du mere tid til at tale om kirkens indre liv," siger menighedsrådsveteran Susanne Møller, som er glad for den måde, menighedsrådsarbejdet har forandret sig, siden hun første gang blev valgt i 1988. Foto: Lolland-Falsters Stift

“Et foreningsmenneske”. Sådan betegner den 66-årige, tidligere dyrlæge Susanne Møller sig selv. En af folkekirkens mest erfarne frivillige peger på forbedringer og forværringer for arbejdet i et menighedsråd

Arbejdet i et menighedsråd koster mindre og glider bedre med effektiviseringer. Men der går fortsat for meget tid med meningsløse registreringer.