Statsministeriet aflyser møde med kirkesamfund

Dagens møde mellem statsministeren, kirkeministeren, folkekirken, frikirker og andre trossamfund er blevet aflyst i sidste øjeblik

Dagens møde mellem statsministeren, kirkeministeren og repræsentanter fra dansk kirkeliv og andre trossamfund er aflyst. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Som Kirke.dk kunne fortælle i går, skulle der i dag (onsdag den 22. april, red.) have været afholdt et møde mellem statsministeren, kirkeministeren og repræsentanter fra folkekirken, frikirker og andre trossamfund.

Men mødet er blevet aflyst i sidste øjeblik. Det bekræfter FrikirkeNet og Københavns Stift overfor Kirke.dk. Hverken FrikirkeNet eller Københavns Stift kender årsagen til, at mødet er aflyst.

Formand for FrikirkeNet, Tonny Jacobsen, var blandt deltagerne på mødet. Til Kirke.dk siger han om aflysningen:

”Vi er naturligvis ærgerlige over aflysningen, men der er sikkert en god grund. Vi glæder os til at deltage i mødet, når en ny mødedato foreligger.”