Anmeldelse

Sognepræst: Nye samtalekort kan kickstarte en samtale om gudsbilleder

Konfirmandundervisningen er en af de situationer, som samtalekortene "Kort om Gud" er tænkt til. Men de egner sig bedst til korte forløb på under 15 minutter, skriver sognepræst Andreas Thom, der har testet kortene på sine konfirmander. Foto: Mikkel Møller Jørgensen

ANMELDELSE: Opdateret og lækker udgave af klassikeren "Kort om Gud" pirrer nysgerrigheden og er et godt afsæt for samtaler om Gud, skriver sognepræst Andreas Thom i sin anmeldelse

”En klassiker i nye klæ’r”, står der på Forlaget Eksistensens hjemmeside i forbindelse med lanceringen af de udvidede og opdaterede "Kort om Gud", der er ideudviklet af sognepræst Leise Christensen. 

Få gratis adgang til denne artikel og alt andet indhold på Kirke.dk i 14 dage.

Allerede abonnent?

Kirke.dk er Kristeligt Dagblads digitale nyhedsmedie for beslutningstagere, ansatte og frivillige i kirken og de kirkelige organisationer.

Vi er en uafhængig redaktion, som ugen igennem leverer:

  • Faglige nyheder
  • Kalenderoverblik
  • Navnenyt
  • Løsningsorienteret journalistik
  • Analyser og baggrundsviden
  • Inspiration på tværs af faggrupper
  • Netværk og erfaringsdeling

For at få fuld adgang til indholdet på Kirke.dk, skal man have abonnement. Udfyld formularen og få 14 dages prøveabonnement – gratis og uforpligtende.

Se priser og abonnementsbetingelser.

Kort om Gud

Forfatter: Leise Christensen
Forlag: Eksistensen
Indhold: Undervisningsvejledning og 55 kort i hver sæt
2 sæt, pris pr. stk.: 159 kroner, rabat ved køb af flere

Den oprindelige udgave fra 2011 er nu suppleret med et sæt nye kort og en udvidet undervisningsvejledning med ideer til, hvordan kortene kan bruges til samtale og leg.