Kirkelivet under coronapandemien

Seneste: Kirkeministeren tillader fysiske eksaminer på kirkemusikskoler

OPDATERES LØBENDE: Kirke.dk følger fra dag til dag, hvordan coronasituationen påvirker kirkerne og de kirkelige organisationer i Danmark og udlandet

Opdateres løbende

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien