Seks måneder senere: Corona er blevet en fast del af arbejdet i Sorgenfri Kirke

Der er håndsprit og god afstand mellem stolene, når alle Sorgenfris Kirkes medarbejdere mødes om torsdagen. De taler om den kommende uges program, som det seneste lange stykke tid har været præget af coronakrisen. -Foto: Johanne Faigh Larsen Foto: Johanne Faigh Larsen

I dag, den 18. november, er det seks måneder siden kirkerne genåbnede efter coronanedlukningen. Håndsprit og mundbind blevet en fast bestanddel i hverdagen. I Sorgenfri Kirke fylder coronarelaterede problemstillinger en del til det ugentlige fællesmøde

Sorgenfri Kirke seks måneder senere

Den 18. maj 2020 genåbnede kirkerne efter coronanedlukningen, men under en række krav og retningslinjer. Seks måneder senere har Kirke.dk besøgt Sorgenfri Kirke nord for København og talt med medarbejderne om, hvordan coronarestriktionerne har præget deres arbejde. Dette er første afsnit i en serie på tre.