Boganmeldelse

Relevant bog om landsognes udfordringer - men dens løsningsforslag udfordrer nærdemokratiet

I en ny bog behandler biskop Marianne Gaarden fremtidens folkekirke i Lolland-Falster Stift. Menighedsrådsmedlem Ellen Greve mener, at bogen rejser problemstillinger, der er relevante for alle stifter, men hun er også skeptisk over for et af løsningsforslagene. Foto: Heiner Lützen Ank

ANMELDELSE: "Vel Mødt under sky på kirkesti" stiller skarpt på udfordringer og muligheder for fremtidens folkekirke. Scenen er Lolland-Falsters Stift, men bogen er relevant for alle stifter, skriver menighedsrådsmedlem Ellen Greve

I en ny bog om udfordringer og muligheder for kirkelivet i Lolland-Falsters Stift stiller biskop Marianne Gaarden spørgsmålet: Kan og vil folkekirken bevæge sig, og er det muligt at formulere en fælles strategi?

Vel mødt under sky på kirkesti - Udfordringer og muligheder for Lolland-Falster Stift

Forfatter: Marianne Gaarden
Forlag: Lolland-Falster Stift
Sider: 159
Bogen kan bestilles ved henvendelse til stiftet på mail lfstift@km.dk eller på telefon 54 85 02 11.
Alle Lolland-Falsters Stifts præster og menighedsrådsmedlemmer, både afgående og nye medlemmer efter menighedsrådsvalget i september 2020, kan få et gratis eksemplar af bogen.
For de øvrige, som måtte være interesseret, koster det dog 100 kroner plus forsendelsesomkostninger.