Reklamemand og 'støjrocker' afslører melodien til ny valg-salme

Peter Thielst er både forsanger i rockbandet Weal og forfatter til ny salmetekst, der skal promovere Menighedsrådsvalget 2020. Foto: Pressefoto/Weal

Peter Thielst er partner i kommunikationsbureauet Advice, rockmusiker, og så har han skrevet teksten til den salme, der opfordrer til deltagelse i menighedsrådsvalget 2020

Det er en forfatter med en knagerække af forskellige kasketter, der nu kan afsløre nyt om teksten til den netop indspillede valg-salme 'Brug din stemme'.