Fotografering

Ti tips til bedre smartphone-fotografering

Konfirmation i Helligtrekongers Kirke
Gør det til en vane at fotografere alt det, der foregår omkring kirken, råder redaktør og fotograf Kåre Gade. Foto: Kåre Gade / Helsingør Stift

Sådan bliver du bedre til at udnytte din smartphone til at tage billeder til kirkens kommunikation

Det bedste kamera er altid det kamera, du har på dig, plejer fotograferne at sige. I dag har alle en smartphone i lommen. Den er sandsynligvis teknisk langt bedre end dit første digitale kamera.