Kirkebladet

Sogn satser på kirkebladet: Vil fortælle den nære historie

Sognemedhjælper Kirsten Thoftgaard og sognepræst Klaus Møberg står bag det nye kirkeblad fra Assing Sogn ved Herning. Foto: Connie Møldrup/Ugeposten Kibæk

I Assing er kirkebladet blevet opgraderet fra kalenderopslag til at være en udgivelse, der sætter ansigter på det aktive kirkeliv

Billeder med ansigter på frivillige og deltagere i babysalmesang.

Det koster kirkebladet

Assing Sogn har valgt at beholde kirkebladet på trods af stigende portopriser. Her er priserne på den nye udgave, lavet i samarbejde med Videbæk Trykkeri, der står bag 121 kirkeblade i Danmark:

• Ny designlinje/grafisk profil: 6375 kr.
  • Opsætning/tilretning/korrektur: 3500 kr.
  • Tryk af 1750 Kirkeblade: 4600 kr.
  • Distribution til 1515 adresser: 1300 kr.

I alt: 15.775 kroner.

Dertil kommer sognemedhjælperens arbejdstid med at indsamle og skrive stoffet. De ressourcer er ikke er med i regnestykket.