Overblik: Fonde, der støtter kirkelige formål

Orgelklubben - et initiativ, der skal vække børn interesse for kirkeorglet, har modtaget støtte fra Augustinusfonden. Foto: Leif Tuxen

Fra ungdomskor og diakonalt arbejde til renovering af kirkeorgler og kalkmalerier - der findes en fond til ethvert kirkeligt projekt. Her er et overblik over nogle af de vigtigste

A. P. Møller Fonden

A. P. Møller Fonden støtter mange forskellige formål, herunder dansk søfart og industri, videnskab og almennyttige formål. De almennyttige formål støtter dansk kulturliv, heriblandt kirker, bevaringsværdige bygninger, bøger og museer. Fonden uddeler omkring 1 milliard kroner hvert år.

Artiklen kort:

Her får du en oversigt over de vigtigste fonde, som er oplagte at søge for kirker og kirkelige organisationer.