Den gode fondsansøgning

Lokal fond gav støtte til nye alterstager

Immanuelskirkens alterstager
Immanuelskirkens alterstager blev støttet af Frederiksberg Fonden. Foto: Septimius Krogh

Det er vigtigt at undersøge fondens formål grundigt, inden man sender en fondsansøgning afsted. Det mener Jens Hestbech, der er tidligere formand for Københavns Valgmenighed, og blandt andet har været med til at skaffe 37.500 kroner til nye alterstager

På alteret i Immanuelskirken på Frederiksberg står to turkise alterstager i keramik. De er fremstillet af keramikeren Birgit Krogh som erstatning for kirkens tidligere alterstager af Thorvald Bindesbøll. Den ene af Bindesbølls stager gik nemlig i stykker sidste år og kunne ikke reddes.