Legatoversigt for teologistuderende: Se hvilke legater du kan søge

Legater uddeles blandt andet til bogkøb og studierejser i udlandet eller som generel støtte til "værdigt trængende" studerende - her er listen over legater, som du kan søge, hvis du er teologistuderende Foto: Jens Welding Øllgaard

Som studerende kan det af og til være nødvendigt med en økonomisk håndsrækning for at komme igennem studieårene. Kirke.dk bringer her et overblik over, hvilke legater der findes, og kan søges af blandt andet de teologistuderende

Hans Tausens Fond

Støtte til: Præster og teologiske kandidaters studieophold i udlandet
Formål: Fonden yder støtte til:
1. Teologistuderende, der er blevet bachelorer, og medicinstuderende, som er i studiets sidste fase (for de medicinstuderendes vedkommende dog kun, hvis de er præste-børn).
2. Studie- og rejselegater til præster og til teologiske kandidater, der agter at søge præsteembede. Det forventes, at modtagerne søger at få formidlet deres indtryk af de kirkelige forhold på de steder, de har besøgt.
3. Boglegater til præster og til teologiske kandidater, der agter at søge præsteembede
​​​​​Næste frist: 18/9/2020
Kontaktinfo: