Feriepenge

Kirkeministeriet: Dette skal kirkens ansatte være opmærksomme på ved den nye ferielov

Man kan komme i klemme, hvis man har været vant til at holde lange ferier i sommerperioden. Her skal lønmodtagerne kigge nærmere på overgangsordningerne, fortæller Jacob Øllgaard-Nicolajsen fra Kirkeministeriets økonomiafdeling. Foto: Leif Tuxen

Kirke.dk har stillet Kirkeministeriets økonomiafdeling fem spørgsmål om den nye ferielovs konsekvenser for lønmodtagerne i folkekirken. Læs her, hvad du skal være opmærksom på

Vi har spurgt Jacob Øllgaard-Nicolajsen fra Kirkeministeriets økonomiafdeling om den nye ferielovs konsekvenser for lønmodtagere:

Overgangsordningen til den nye ferielov

Den nye ferieordning med samtidighed træder i kraft den 1. september 2020. Ferie, der er op-tjent i perioden fra den 1. september 2019 til den 31. august 2020, "indefryses", og kan ikke afholdes eller udbetales, før lønmodtageren forlader arbejdsmarkedet.

Kilde: regeringen.dk