Livet på kirkegården

Graver: Du skal være fleksibel i mødet med sørgende

Graver Toni Bøgelund
Man skal være lyttende, imødekommende og strække sig langt, når man som graver møder mennesker i sorg på kirkegården, lyder det fra den vestsjællandske landsbygraver Toni Bøgelund. Foto: Emil Kastrup Andersen

Graver Toni Bøgelund er uddannet gartner, men den kundskab hun trækker på i mødet med sørgende mennesker på kirkegården i den vestsjællandske landsby Kirke Eskilstrup ved Tølløse har hun først og fremmest erhvervet sig i livets skole.