Livet på kirkegården

Graver: Det er vigtigt at tale med sine kollegaer, når det er svært

Graver Marlene Jensen
Graver Marlene Jensen giver sine tre bedste råd til, hvordan man møder mennesker i sorg på kirkegården. Foto: Emil Kastrup Andersen

Når et barn er blevet begravet på kirkegården i Skibby, har graver Marlene Jensen gavn af at tale med sine kollegaer bagefter. Det anbefaler hun alle kirkegårdsansatte at gøre

Hvilke egenskaber kræver det, når man som graver skal møde mennesker i sorg?

Kort om artiklen

Hvordan skal man som graver møde mennesker i sorg på kirkegården? I denne artikel giver graver Marlene Jensen de tre vigtigste erfaringer, hun har gjort sig i mødet med sørgende på kirkegården.