Den gode fondsansøgning

Fondsstøtte til kirken gavner hele byen

Kirkebænk ved Sankt Lukas Kirke i Aarhus
I juni 2018 indviede Sankt Lukas Kirke udendørs kirkebænk, støttet af Den Folkekirkelige Udviklingsfond. Foto: Karsten Trochmann

Sankt Lukas Kirke søger fondsstøtte til projekter, der når ud til hele Aarhus. Ansøgningerne har resulteret i en ny kirkeklokke og en udendørs kirkebænk. Nu håber kirkens menighedsråd at kunne samle de sidste penge til et Bösendorfer-flygel

Når kirkeklokkerne kimer i Sankt Lukas Kirkes 35 meter høje kirketårn, skyldes det til dels en donation fra Købmand Herman Sallings Fond.