Den gode fondsansøgning

Fem trin til den gode fondsansøgning

Når du skal ansøge om økonomisk støtte fra en fond, er det første, du bør undersøge, hvad fonden støtter, og hvad fonden tidligere har støttet, lyder et af rådene fra Susanne Dahl. Foto: Niels Aage Skovbo, FOKUS

Filantropisk rådgiver Susanne Dahl gennemgår her fem trin til den gode fondsdialog og ansøgningsproces

Fondssøgning strækker sig langt ud over den skrevne ansøgning. Der er meget der skal overvejes, både før, under og efter ansøgningen er sendt afsted. Filantropisk rådgiver Susanne Dahl opstiller her fem trin til den gode proces.

Få gratis adgang til denne artikel og alt andet indhold på Kirke.dk i 14 dage.

Allerede abonnent?

Kirke.dk er Kristeligt Dagblads digitale nyhedsmedie for beslutningstagere, ansatte og frivillige i kirken og de kirkelige organisationer.

Vi er en uafhængig redaktion, som ugen igennem leverer:

  • Faglige nyheder
  • Kalenderoverblik
  • Navnenyt
  • Løsningsorienteret journalistik
  • Analyser og baggrundsviden
  • Inspiration på tværs af faggrupper
  • Netværk og erfaringsdeling

For at få fuld adgang til indholdet på Kirke.dk, skal man have abonnement. Udfyld formularen og få 14 dages prøveabonnement – gratis og uforpligtende.

Se priser og abonnementsbetingelser.

Det handler artiklen om

Der er mange overvejelser, man skal gøre sig, i forbindelse med en fondansøgning om økonomisk støtte. Filantropisk rådgiver Susanne Dahl kommer her med fem råd til at lette ansøgningsprocessen.

Susanne Dahl

Susanne Dahl er filantropisk rådgiver og stifter af virksomheden Copenhagen Philanthropy, hvor hun rådgiver nogle af Danmarks største fonde og filantropiske organisationer. Susanne Dahl er erhvervsambassadør for den danske menneskerettighedsorganisation DIGNITY og en del af den tyske Mercator Fondens ”Philanthropy Leadership Platform” og den tyske BMW Fondens ”Responsible Leaders Forum”.