Spareguide

Aabenraa Sogn vil spare 100.000 kroner på bespisning - se hvordan

Spaghetti er bare en af mange slags mad, der serveres i de danske sognekirke. Ofte er det gratis, men Aabenraa Sogn indfører nu egenbetaling - en strategi, som vil spare store penge. Foto: Kåre Gade

Da Aabenraa Sogn i Sønderjylland manglede 400.000 kroner i deres 2020 budget, besluttede de at kigge deres udgifter grundigt igennem. Det kom der mange penge ud af

Da Aabenraa Sogn skulle lægge budget for 2020 blev det klart, at der skulle finde en besparelse på 400.000 kroner.

Aabenraa Sogns tre trin til at spare 100.000 kroner på mad

1. Lad menighedsråd og ansatte gå forrest ved at begrænse servering til møder.
  2. Opkræv egenbetaling for mad i forbindelse med kirkens arrangementer.
  3. Tilpas maden til budgettet.