Mandagsnyhedsbrevet

Redaktør: Tal ikke ringe om folkets juleglæde, når I argumenterer for at aflyse

Hvis juleaftensgudstjenesterne aflyses, vil mange danskerne begræde det, skriver Kåre Gade. I en Megafonmåling svarer 48 procent, at julegudstjenesterne bør afholdes med coronaforholdsregler – sådan som kirker overalt i landet i månedsvis har forberedt sig på at gøre det. Foto: Iben Gad

MANDAGSNYHEDSBREVET: 48 procent af danskerne ønsker juleaftensgudstjenester i kirken. Det kan godt være, at juleaftensmenigheden ikke har det store kørekort til kristendommen, men mon ikke de alligevel kommer for evangeliets trøst? skriver Kåre Gade

Jeg ville gerne have skrevet et mandagsnyhedsbrev, der handlede om jul og slet ikke nævnte corona. Vi trænger alle til en pause fra den forbandede virus, der går os på hjernen, selv når vi ikke er smittede. Men selv julen er blevet inficeret, så bær over med mig: