Mandagsnyhedsbrevet

Redaktør: Naturligvis bør menighedsrådet gå i kirke. Så ofte som muligt

Kunne man forestille sig, at nye bestyrelsesmedlemmer i AGF bydes velkommen med et beroligende “du behøver selvfølgelig ikke komme til vores kampe”? spørger Kirke.dk's redaktør. Flere sogne understreger i deres hvervning af nye menighedsrådsmedlemmer, at de ikke behøver at sidde på kirkebænken hver søndag. Foto: Leif Tuxen.

KOMMENTAR: Formelt er det korrekt, at menighedsrådsmedlemmer ikke behøver at gå i kirke. Men er det noget, sognene skal slå på, når de hverver nye medlemmer til menighedsrådet? spørger Kirke.dk's redaktør Kåre Gade

Kunne man forestille sig, at en avis – lad os sige Kristeligt Dagblad – søger nye bestyrelsesmedlemmer med en forsikring om, at de ikke behøver læse avisen for at sidde i bestyrelsen?

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail