Redaktør: Hvad ville kirken have gjort, hvis coronaen havde ramt os i 1992?

"Personligt må jeg erkende, at de virtuelle gudstjeneste-erstatninger højst kan fange min køligt faglige interesse. Som kirkegænger længes jeg inderligt efter igen at kunne sætte mig på bænken," skriver Kirke.dk's redaktør Kåre Gade. Foto: Iben Gad

KOMMENTAR: Coronalukningen af kirkerne har fået en lavine af hjemmeproducerede gudstjenester til at rulle over Facebook. Men det har været småt med teologisk refleksion over konsekvenserne af den pludselige digitalisering

Coronakrisen har givet den digitale kommunikation vind i sejlene.

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien